Feuer Löschdecken

Feuer Löschdecken

Anzeigen als Liste Liste Orderlist

5 Elemente

pro Seite
Absteigend sortieren
Anzeigen als Liste Liste Orderlist

5 Elemente

pro Seite
Absteigend sortieren

Waar gebruik je een blusdeken voor?

Een blusdeken gebruik je voor het bestrijden van kleine brandjes. Een branddeken is ook te gebruiken om een brandend persoon te blussen. Hij is makkelijk op te bergen en neemt weinig ook ruimte in.

Waar gebruik je een blusdeken niet voor?

Een blusdeken gebruik je niet voor het bestrijden van brandend vet of olie. Deze temperaturen zijn te hoog voor de branddeken en daarom is de branddeken in dit geval niet geschikt om mee te blussen.   

Gebruik van een blusdeken

Het gebruik van een blusdeken vereist geen kennis. Je trekt de deken uit de verpakking en vouwt hem uit, vervolgens zorg je dat je handen niet in contact kunnen komen met het vuur en leg je de deken op het vuur. Hierna wacht je tot de brand gedoofd is en laat de deken nog liggen voor het geval dat hij nog warm is van het vuur. Na gebruik dient de deken weggegooid te worden

Onderhoud en plaatsing van de blusdeken

De blusdeken dient elk jaar uit de verpakking gehaald te worden. Vouw hem helemaal uit en check voor eventuele schade of verkleuringen. Als er schade geconstateerd wordt, moet de blusdeken vervangen worden. Een goede strategische opbergplaats zou zijn op een plek waar iedereen hem makkelijk kan bereiken en waar de kans groot is dat er brand kan uitbreken. Dit kan zijn aan de binnekant van een keukenkastje

Meer dan 30 jaar ervaring

ELRO is aangesloten bij het Thuiswinkel Waalborg. Dat wil zeggen dat we een veilige shop zijn die eerlijk handelen. Onze bezoekers beoordelen ELRO gemiddeld met een 9 en meer dan 90% beveelt ons aan als de specialist om van jouw huis een veilig thuis te maken.