Sportverenigingen

Sportverenigingen

Sportverenigingen zijn steeds vaker het slachtoffer van inbraak of vandalisme. Ken jij één vereniging waar niet is ingebroken? Onderzoek wijst uit dat dit helaas niet of nauwelijks meer voorkomt. Stijgende verzekeringspremies maakt in sommige gevallen ook nog eens dat men afziet van een verzekering. Daarbij laat in veel gevallen de spaarrekening de aankoop van dure camera- of alarmsystemen niet toe. Om deze ontwikkeling een halt toe te roepen, voert ELRO een nationale campagne “Sport Veilig!”. Speciaal voor sportverenigingen heeft ELRO nu een beveiligingsassortiment geselecteerd met effectieve en moderne elektronische beveiliging, maar tegen een betaalbare prijs. Alle sportverenigingen kunnen alle geselecteerde beveiligingsartikelen tegen 20% korting* inkopen. Dit zodat zoveel mogelijk verenigingen zich kunnen wapenen tegen vernielingen en inbraken. Lees onder de producten verder of klik hier

Ook handig, meer informatie over alarmsystemen camerasystemen brandbeveiliging draadloze deurbellen

Anzeigen als Liste Liste Orderlist

26 Elemente

pro Seite
Absteigend sortieren
Anzeigen als Liste Liste Orderlist

26 Elemente

pro Seite
Absteigend sortieren

Alarmsysteem

Met het ELRO Home+ Alarmsysteem beveilig je jouw kantine tegen ongewenste indringers. Via de App op je smartphone kun je eenvoudig zien of het systeem is in-/uitgeschakeld en wie van de gebruikers deze actie heeft uitgevoerd. Er zijn namelijk meerdere personen te koppelen aan het systeem. Het systeem is uit te breiden met 99 sensoren die overal te bevestigen zijn door hun draadloze werking. Dit maakt het mogelijk elke deur en/of raam te beveiligen met een raam-/deurcontact of via de beveiligingscamera** elk moment van de dag een oogje in het zeil te houden. Tot slot hoef je geen kosten te maken aan een alarmcentrale, omdat alle gekoppelde personen direct een melding ontvangen op hun smartphone en gelijk 112 kunnen bellen.


Camerasystemen

Met de camerasystemen van ELRO kun je ieder moment van de dag kijken wat er gaande is op jouw sportaccommodatie. Met een bereik van maximaal 150 meter kunnen de draadloze camera’s een groot gedeelte van het terrein in beeld brengen. Daarnaast zijn ze IP65 gecertificeerd, waardoor ze tegen een flinke regenbui zijn opgewassen. De 7 of 9 inch monitor maken het mogelijk om van binnenuit te zien, in 720p of 1080p resolutie, wat er op het sportpark gebeurd. Zo kan bijvoorbeeld het kantinepersoneel op wedstrijddagen eenvoudig zien wat er gaande is.


Brandbeveiliging

De brandveiligheid binnen een vereniging is minstens net zo belangrijk. Even als in woonhuizen, kan er op een accommodatie net zo goed een brand ontstaan. De kans dat deze ontstaat op een tijdstip wanneer er niemand aanwezig is, is groter dan bij woonhuizen. Daarom zijn de geselecteerde melders met elkaar te koppelen en stuurt de slimme stekker via de Wifi een push notificatie naar alle gebruikers. Zo kunnen meerdere personen actie ondernemen. Via de K1-Connector zijn naast rookmelders ook CO-, hitte- en watermelders te koppelen aan de App. Rookmelders kunnen in principe in elke ruimte bevestigd worden. Enkel de keuken is geen geschikte locatie voor rookmelders, in plaats hiervan zou u een koppelbare hittemelder kunnen plaatsen. Als aanvulling op de hittemelder in de keuken, zou hier ook een blusdeken geplaatst kunnen worden. Deze kun je gebruiken om kleine branden mee te doven.


Draadloze deurbel

Hoewel er niet dagelijks personen aan de deur zullen staan op een sportaccommodatie, komt het regelmatig voor dat er een levering verwacht word. Door het plaatsen van een ELRO deurbel hoeft een betrokken persoon van de vereniging niet een hele dag op de accommodatie te wachten op de leverancier. Via de draadloze deurbellen van ELRO is het mogelijk om op je smartphone te zien wie er voor de deur staat. Je kunt via de microfoon op je smartphone communiceren met de persoon die voor de deur staat.

*kortingspercentage geldig bij een minimale besteding door sportverenigingen van €200
**Beveiligingscamera is niet standaard bijgeleverd.