Brandbeveiliging producten ELRO

Het is belangrijk om een brand in een zo vroeg mogelijk stadium te ontdekken en te kunnen handelen. Met slimme brandmelders word je snel gewaarschuwd en wanneer je er meerdere hebt en er een af gaat dan gaat de rest ook af. Met ELRO Connects verbind je eenvoudig alle slimme ELRO producten met elkaar en met je smartphone en/of tablet. Met de app ELRO Connects kun je de apparaten instellen, beheren en bedienen. Alles vanuit één app en heel eenvoudig!

Hieronder geven we uitleg over de verschillende producten: 

K1 Connector
Het belangrijkste apparaat is de slimme ELRO K1 Connector. Dit apparaat heeft een ingebouwde sirene en LED-verlichting.  Brandbeveiliging

Koppelbare rookmelders
De ELRO koppelbare rookmelders zorgen ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt bij brand. Omdat de melders draadloos met elkaar te koppelen zijn, geven alle rookmelders een alarmsignaal wanneer één melder rook detecteert. Deze melders beschikken over batterijen die minimaal 2 jaar meegaan.


Koppelbare watermelders
De ELRO watermelder zorgt ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt bij een waterlek. De watermelder kan draadloos worden verbonden met andere melders. Zodra er water is gedetecteerd door één melder, zullen de overige aangesloten melders ook een luid alarm geven.


Koppelbare koolmonoxidemelders
De ELRO koolmonoxidemelder zorgt ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt bij het ontstaan van het giftige koolmonoxidegas. Deze melder kan draadloos worden verbonden met andere melders. Zodra er koolmonoxide is gedetecteerd door één melder, zullen de overige aangesloten melders ook een luid alarm geven. Koolmonoxidegas is reukloos en onzichtbaar waardoor het zonder melder niet op te sporen is. Koolmonoxide ontstaat door een onvolledige verbranding en kan voorkomen bij een schoorsteen, geiser of Cv-ketel.Eindeloze mogelijkheden

Door gebruik te maken van Smart home producten wordt je leven vele malen eenvoudiger. In de app van ELRO Connects kun je verschillende scènes instellen waarin je bijvoorbeeld het licht op vaste tijden en dagen in- of uitschakelt. Dit kun je ook koppelen aan detectie van beweging of bij het openen van deuren. Meer informatie over het instellen van verschillende scènes leggen we uit in onderstaande video.

Ontdek ELRO Connects