Alarmsysteem

Alarmsysteem

Met onze kwalitatief goede alarmsystemen beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur uitermate effectief tegen inbraak. De ELRO alarminstallaties zijn geheel draadloos en installeer je gemakkelijk en snel zonder dat je gaten hoeft te boren voor bedrading. Na aankoop van een systeem zonder abonnement is het systeem volledig van jou. Dat betekent dat je niet bent gebonden aan een duur maandelijks abonnement. Ben je op zoek naar een eenvoudig maar kwalitatief goed alarmsysteem? Bekijk dan eens ons bestverkochte complete systeem: het Thuis Alarmsysteem of ontdek snel meer wat ELRO jou te bieden heeft!

Tonen als Foto-tabel Lijst

28 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

28 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Onze sets zijn zo samengesteld dat je in de basis beschikt over de belangrijkste accessoires. Natuurlijk kun je je systeem altijd uitbreiden met extra accessoires, zoals extra bewegingsmelders, magneetcontacten, sirenes, maar bijvoorbeeld ook een bewegingsmelder welke niet alarmeert in geval van huisdieren.

Hierboven hebben we alle ELRO systemen weergegeven, met het filter aan de linkerzijde kun je een keuze maken. Mocht je extra vragen hebben kun je je ook altijd tot onze helpdesk wenden via info@elro.eu. ELRO wil als beveiligingsexpert graag eerst goed en degelijk informeren voor je een keuze maakt, het is per slot van rekening een investering voor meerdere jaren. Op de pagina "Hoe voorkom ik een inbraak?" hebben we daarom veel informatie voor je verzameld waarin we het belang van een goed elektronisch alarm toelichten, maar ook meer informatie geven over hoe inbrekers denken, wat de feiten zijn en wat naast de elektronische beveiliging nog meer slimme en effectieve maatregelen zijn. 

Wil je zien hoe simpel het is om de systemen installeren? Wij hebben installatievideo's van alle drie de ELRO sets alvast voor je online gezet: Home AlarmsysteemPro Alarmsysteem en het Smart Home Alarmsysteem

Met ELRO waak je altijd en overal.