Alarmsysteem geschikt voor huisdieren

Alarmsysteem geschikt voor huisdieren

Wanneer je in het bezit bent van een huisdier, kan het soms een belemmering zijn om een alarminstallatie aan te schaffen. Vaak heeft dat te maken met de beweeglijkheid van de dieren. ELRO biedt je een alarmsysteem aan die volledig huisdierproof is. Daardoor kan jouw huisdier vrij door het huis lopen én is je huis optimaal beschermd! Bekijk hieronder hoe wij jou van dienst kunnen zijn of ontdek meer...

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

AG4000 Alarmsysteem Thuis

Wij van ELRO maken ons hard voor een veilig thuis. Iedereen wilt per slot van rekening in een veilig huis wonen. Een van onze systemen is het AG4000 Alarmsysteem Thuis. Dit systeem is voorzien van een controlepaneel, bewegingsmelder, raam/deurcontact, afstandsbediening en RF tags. Je kunt ervoor kiezen om een push melding te ontvangen via je smartphone of tablet. Een tweede optie is om een sms berichtje te krijgen of je ontvangt een belletje met een zelf ingesproken waarschuwing. Het AG4000 Alarmsysteem hoeft niet verbonden te zijn met WiFi wanneer je een simkaart plaatst in het alarmpaneel. Doordat het controle paneel draadloos met de bijgeleverde accessoires communiceert zijn alle componenten reeds met elkaar gekoppeld. Zo ben je een Plug & Play ervaring rijker!


Huisdierproof

Wat maakt dit systeem zo interessant voor huisdiereigenaren? Er is een optie tot een extra accessoire wat speciaal ontworpen is voor huisdieren. De extra bewegingsmelder is makkelijk te koppelen aan het AG4000 Alarmsysteem Thuis. Door de combinatie van twee PIR sensoren in één melder gaat deze niet af bij dieren kleiner dan 90 centimeter. Uiteraard wel bij volwassen personen. Door het koppelen van deze accessoire kun je met een gerust hart je huisdier door het huis laten lopen zonder dat er iets word gedetecteerd bij het alarmsysteem en ben je ook nog eens goed beveiligd!


ELRO Home Alarm App

Met de ELRO Home Alarm App is het mogelijk het systeem op afstand te bedienen en om notificaties te ontvangen. Omdat deze app gebruik maakt van het GSM netwerk, krijg je een SMS op je telefoon wanneer je bijvoorbeeld de stroom is uitgevallen of als je niet thuis bent. Hierdoor ben je dus altijd goed in contact met jouw huis en omgeving! De ELRO Home Alarm App is gratis te downloaden in de App Store en Google Playstore.


Meer dan 30 jaar ervaring

Wil je graag meer weten over beveiligen van je huis? Al meer dan 30 jaar is ELRO de expert op het gebied van veiligheid in heel West-Europa. Daarom hebben we voor jou informatie verzameld over het voorkomen van een inbraak. Naast deze pagina vind je nog veel meer informatie bij onze blogs, bijvoorbeeld over het Alarmsysteem thuis.

ELRO is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Dat wilt zeggen dat we een veilige shop zijn die eerlijk handelen. Al onze bezoekers beoordelen ELRO gemiddeld met een 9 en meer dan 90% beveelt ons aan als de specialist om van jouw huis een veilig thuis te maken!

Heb je hulp nodig bij het installeren? Of zit je nog steeds met vragen? Dan zijn wij er voor je via onze helpdesk via info@elro.eu.