Draadloos alarmsysteem

Draadloos alarmsysteem

Met onze draadloze alarmsystemen beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur effectief tegen inbraak. ELRO heeft verschillende alarmsystemen met slimme oplossingen welke je hieronder kunt bekijken. Mocht je meer informatie willen hebben dan kun je onder de producten verder lezen.  

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

868MHz frequentie

Sommige mensen maken zich vaak zorgen over storingsgevoeligheid bij een draadloos systeem. Dit is inmiddels niet meer nodig. Vroeger maakten alarmsystemen gebruik van een overvolle 433MHz frequentie waardoor herhaaldelijk vals alarm ontstond. Op dit moment maken de systemen gebruik van een 868MHz frequentie, deze zijn uitermate betrouwbaar en van valse alarmmeldingen is vrijwel geen sprake meer.


Kosten

Een groot voordeel van een draadloos alarmsysteem is dat je geen bedrading hoeft aan te leggen om alles te installeren. De systemen zijn slim en eenvoudig te koppelen met de draadloze accessoires. Op deze manier kan iedereen zelf een alarm installeren. Met behulp van de handleiding of een installatiefilmpje is zelfinstallatie een fluitje van een cent!


Alarmsysteem

Ben je nu op zoek welk alarmsysteem bij jou past? Op deze uitgebreide pagina delen we een handige tabel welke je helpt bij het maken van een keuze. Kijk naar jouw specifieke situatie en naar de ruimtes die je wil beveiligen. De accessoires toevoegen kan altijd nog eenvoudig achteraf. 


Klantenservice ELRO

Wil je graag meer informatie over welk draadloos alarmsysteem geschikt is voor jou en welke accessoires daar bij horen? Neem contact op met onze klantenservice, wij adviseren je graag! ELRO heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van veiligheid. De keuze voor een geschikt systeem is een investering voor meerdere jaren. Daarom moet deze keuze de juiste zijn!