Alarmsysteem thuis

Ben je op zoek naar een eenvoudig maar kwalitatief goed alarmsysteem? Dan is het Thuis alarmsysteem zeker iets voor jou! Het systeem is heel eenvoudig te installeren en te bedienen. Je kunt het alarmsysteem met meerdere mensen tegelijk bedienen via de ELRO Home Alarm app op een smartphone of tablet.

Je hebt dus twee verschillende keuzes om gewaarschuwd te worden: middels een push notification op je smartphone/ tablet en/of een sms/belletje. Je kunt het systeem laten bellen met een zelf ingesproken waarschuwing. Het systeem hoeft niet verbonden te zijn met WiFi wanneer je een simkaart plaatst in het alarmpaneel.

Dit systeem is natuurlijk uit te bereiden met verschillende accessoires: magneetcontacten, bewegingsmelders, een codeslot, afstandsbedieningen, solar buitensirene, binnensirene, huisdieren proof bewegingsmelde en alarmtags. Op al onze producten zitten twee jaar garantie.

Wil je graag meer informatie? Kijk naar ons uitgebreid beschreven blog! Mocht je vragen hebben over dit alarmsysteem, stuur ons gerust een mailtje of bel naar de klantenservice.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren