Extra Camera voor ELRO CZ60RIP Color Night Vision Beveiligingscamera Set (CC60RXX)

Maak je ELRO CZ60RIP Beveiligingscamera Set compleet met deze Color Night Vision beveiligingscamera.

SKU
CC60RXX11
€ 149,00
-
+

Gegevens

De ELRO CC60RXX dient als extra camera om je ELRO CZ60RIP Beveiligingscamera Set uit te breiden. Op deze manier kun je een extra ruimte beveiligen en bekijken op je scherm of in de ELRO Monitoring App. Je maakt zodoende je beveiligingssysteem extra compleet.

De camera beschikt over een 1080P HD resolutie voor scherpe beelden waar je altijd de mensen op kunt herkennen. Dankzij zijn IP65 rating is de camera geschikt om buiten te hangen en bestand tegen alle weertypes. Tevens heeft de camera een PIR bewegingsdetector.

Ook beschikt de ELRO CC60RXX over ELRO’s Color Night Vision technologie, waardoor je ook in het donker kunt beschikken over gekleurde camerabeelden. Dit in tegenstelling tot normale camera’s welke voor nachtzicht gebruik maken van infrarood LED’s welke zorgen voor zwart-wit beelden in het donker. Een doorbraak in de wereld van camerabeveiliging!

De belangrijkste specificaties

  • Extra Camera waarmee je de ELRO CZ60RIP Camerabeveiliging Set uitbreidt
  • 1080P HD resolutie
  • Color Night Vision technologie maakt gekleurde camerabeelden in het donker mogelijk
  • Met PIR bewegingsdetector
  • Camera is IP65 waterdicht
  • Kijkhoek 70°

Installatie

De installatie van de ELRO CC60RXX Beveiligingscamera is zeer eenvoudig. Je zoekt een goede plek uit voor de beveiligingscamera en schroeft hem op zijn plek met het meegeleverde bevestigingsmateriaal. Vervolgens sluit je de camera aan op de stroom met de adapter. Om de camera aan je CZ60RIP Beveilgingscamera Set te koppelen ga je in het menu van je monitor naar de “camera instellingen” en kies je voor “koppelen”. Vervolgens volg je de instructies op en binnen circa 2min. Koppel je de camera heel eenvoudig aan je bestaande systeem.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Extra Camera voor ELRO CZ60RIP Color Night Vision Beveiligingscamera Set (CC60RXX)
Uw waardering