1080P HD Beveiligingscamera voor ELRO Smart Home Alarmsysteem (AS80CA)

SKU
AS80CA11A
€ 149,00
-
+

Gegevens

De ELRO AS80CA Beveiligingscamera is een extra accessoire voor het ELRO AS8000 Smart Home Alarmsysteem. Met deze camera houd je altijd een oogje in het zeil in jouw woning. Op het moment dat jouw ELRO AS8000 Alarmsysteem alarm geeft krijg je van je systeem een melding op je smartphone. In dezelfde ELRO Smart Alarm App kun je door deze AS80CA Beveiligingscamera vervolgens direct bekijken wat er in jouw woning gebeurt.

De ELRO AS80CA Beveilgingscamera beschikt over een haarscherpe 1080P HD resolutie zodat je mensen op de beelden altijd goed kunt herkennen. Verder heeft de lens een hoek van 100° waardoor je vaak een complete ruimte met één camera kunt bekijken. Hiernaast beschikt de camera over een microfoon en speaker welke het mogelijk maken om via de ELRO Smart Alarm App te praten met degene welke zich bij de camera bevindt. De infrarood LED’s maken het mogelijk om ook in het donker beelden te bekijken.

De belangrijkste specificaties

  • Beveiligingscamera tbv het ELRO AS8000 Smart Home Alarmsysteem
  • Haarscherpe 1080P HD resolutie
  • Kijkhoek van 100°
  • Met microfoon en speaker voor 2-weg communicatie via de app
  • Incl. infrarood led’s voor nachtzicht

Installatie

Installeren van de AS80CA Beveilgingscamera is erg eenvoudig. Je plaatst de camera op de voor jou geschikte plek en sluit de meegeleverde stroomadapter aan. Vervolgens koppel je de camera met de ELRO Smart Alarm App heel eenvoudig aan je ELRO AS8000 alarmsysteem. Dit staat duidelijk omschreven in de handleiding en kost je slechts 2 minuten.

Inhoud van de verpakking

  • ELRO AS80CA 1080P HD Beveiligingscamera
  • Bevestigingsmateriaal
  • Handleiding

Handleidingen

Meer informatie

Meer informatie
EAN-nummer 8719699347922

Reviews

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan