Dummy-Kameras

Dummy-Kameras

Anzeigen als Liste Liste

4 Elemente

pro Seite
Absteigend sortieren
Einkaufsoptionen
Anzeigen als Liste Liste

4 Elemente

pro Seite
Absteigend sortieren

Schrikeffect

De realistische dummy camera´s zijn ontwikkeld om inbrekers af te schrikken. Inbrekers willen natuurlijk niet gezien worden wanneer zij jouw huis of domein betreden. De camera´s bevatten ingebouwde rode led verlichting waardoor ze op echte camera´s lijken. Het zogenoemde schrikeffect is volledig aanwezig.

Bij iedere camera ontvang je ook een windowsticker welke je op een zichtbare plaats van je raam kunt plakken. Dit werkt mee aan het zogenoemde schrikeffect.

Soorten dummy camera’s

Wij bij ELRO bieden je verschillende modellen dummy’s aan. Er bestaat de dummy dome camera en de dummy bullet camera. De dome camera word vaak binnen gebruikt. Deze moet namelijk worden bevestigd aan een plafond. Een groot voordeel aan dit type camera is dat het moeilijk te zien is op welke kant de lens gericht staat. De dummy outdoor camera's zijn modellen die geschikt zijn voor buiten. Deze zijn weer- en windbestendig zodat ze ieder seizoen van het jaar gemakkelijk doorkomen. 

Eenvoudig installatie

Je hangt net zoals bij een echte bewakingscamera de dummy op een zichtbare plaats om inbraakpogingen te voorkomen. Dit kan zijn op plaatsen zoals een ingang van een huis of winkel, bij een garage, bij kassa´s enzovoorts. Je schroeft de dummy eenvoudig met het meegeleverde bevestigingsmateriaal aan de muur of aan het plafond.

Advies van ELRO

ELRO adviseert natuurlijk wel om bij voorkeur een echte camera op te hangen voor maximale beveiliging. Een combinatie van echte camera’s en dummy camera’s kan een prijsvriendelijke oplossing zijn. Wil je graag meer weten over dummy camera’s? Lees dan eens dit blogartikel. Hier wordt verteld over dummy camera’s voor binnen.

Wil je graag meer informatie? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar!